Ordförande har ordet


Ordförande har ordet

 

Sommaren 2020

 

Jag vill till att börja med önska Medelpads Fornminnesförenings medlemmar och alla andra läsare av vår hemsida, en riktig bra sommar och att ni trots de begränsningar som ett visst virus ställer till med kan få ut det av sommaren som ni önskar.

Jag vill också passa på att tacka för det förtroende som jag fick att leda denna anrika gamla fina förening under det kommande året.

Och vem är då jag:

Inge Andersson heter jag, kommer att bli 68 år ung under året. Jag är ursprungligen från Skåne men har bott större delen av mitt liv i Sundsvall. Är fortfarande yrkesaktiv inom SCA, där jag jobbar med IT och deras affärssystem.

Min förhoppning är att jag tillsammans med styrelse och medlemmar inte bara kan bibehålla en stabil verksamhet trots covid-19 utan även utveckla den. Jag återkommer efter sommaren med mer information vilka aktiviteter som föreningen kommer att satsa på under 2020-21. Det är bl.a. aktiviteter kopplade till Sundsvalls 400-års jubileum.

Föreningen har alltid behov av frivilligarbetande medlemmar. Hör av er till mig om ni har någon idé på hur just Du kan bistå föreningen, så tar vi det vidare därifrån. Men ni är även välkomna att höra av er om ni har några frågor eller funderingar.

Jag vill passa på att sända en uppmaning till er alla eftersom vi behöver nya medlemmar. Att sprida till alla som ni kommer i kontakt med att föreningen finns och hur man enkelt blir medlem genom att betala in medlemsavgift på plusgiro 270684-4

och ange: namn, adress, e-post, för enskild medlem 100 kr och för familj 150 kr. Om ni väljer familjemedlemskap ange namn och e-post på alla i familjen, så att vi enkelt når dem.   

Och ytterligare en gång ett riktigt stort tack för att ni finns och att ni tillsammans med mig och styrelsen vill ta Medelpads Fornminnesförening ett steg till.

 

Ni når mig säkrast på e-post: inge.andersson.mff(at)gmail.com

 

ordförande

Inge Andersson


Medelpads Fornminnesförening   2020 ©